Μονοήμερη κρουαζιέρα από μαρίνα Φλοίσβου για Ύδρα, Πόρο, Αίγινα, στα 3 νησιά του Σαρωνικού

1 Φεβρουαρίου 2017
MTadmin

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Μονοήμερη κρουαζιέρα από μαρίνα Φλοίσβου

για Ύδρα, Πόρο, Αίγινα

Ας πάμε μαζί στην  πιο διάσημη κρουαζιέρα της Ελλάδας! Εσείς φέρτε μαζί σας τη φωτογραφική μηχανή … και εμείς την καλή μας διάθεση!

Η μονοήμερη κρουαζιέρα της Αθήνας, στα τρία υπέροχα ελληνικά νησιά Ύδρα, Πόρο, Αίγινα, είναι  η πιο αγαπημένη κρουαζιέρα της Ελλάδας. Ελάτε μαζί μας για μια χαλαρωτική ημέρα στη θάλασσα. Εμείς αναλαμβάνουμε όλες τις μεταφορές και τις μετακινήσεις σας και σας παρέχουμε οργανωμένο γεύμα. Καθίστε και απολαύστε χαλαρά την κρουαζιέρα σας με  ελεύθερο χρόνο σε κάθε νησί για να το εξερευνήσετε. Απολαύστε μια θάλασσα από χαρούμενα πρόσωπα από όλο τον κόσμο, σε ένα ταξίδι στα ελληνικά νησιά, με το κομψό σκάφος μας, με νόστιμο φαγητό και ψυχαγωγία με ζωντανή μουσική και χορό.[/vc_column_text][smartslider3 slider=”2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][karma_builder_accordion animate=”animate_none” gradient_top=”#ffffff” title_color=”#666666″][karma_builder_accordion_panel panel_active=”false” title=”ΔΙΑΡΚΕΙΑ”]Διάρκεια : 11:00 ώρες – Απόσταση : 110km / 68.75miles[/karma_builder_accordion_panel][karma_builder_accordion_panel panel_active=”false” title=”ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ”]

Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά.  Ένα ζεστό καλωσόρισμα σας περιμένει από τους Αξιωματικούς και Συνοδούς μας, που θα σας βοηθήσουν να επιβιβαστείτε σε ένα από τα πολυτελή κρουαζιερόπλοιά μας και θα σας προσκαλέσουν να προχωρήσετε είτε στο κεντρικό σαλόνι, όπου η  ζωντανή ορχήστρα μας άρχισε ήδη να φτιάχνει τη διάθεσή σας  με  διεθνούς ρεπερτορίου μουσική ή σε ένα από τα ευρύχωρα ανοιχτά καταστρώματα, όπου μπορείτε να απολαύσετε τη μαγευτική θέα μέχρι το πλοίο να αναχωρήσει από το λιμάνι στις 8:15΄ περίπου για τα τρία όμορφα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Θα σας καλέσουμε  να συγκεντρωθείτε σε ένα από τα σαλόνια μας, για να σας δώσουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν το πλοίο, το πρόγραμμα της κρουαζιέρας, καθώς και τα νησιά. Είναι μια τέλεια ευκαιρία για να πάρετε απαντήσεις σε τυχόν απορίες που μπορεί να έχετε, καθώς το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι εκεί για να διασφαλίσει ότι θα έχετε μια υπέροχη μέρα.

Island Poros Greece

Άφιξη στο νησί του Πόρου μετά από δύο  περίπου ώρες. Ο Πόρος είναι το μικρότερο από τα τρία νησιά, και χωρίζεται από την Πελοπόννησο από ένα μικρό  στενό και το λιμάνι του προσφέρει μια μαγευτική θέα της πόλης του Πόρου. Ο ελεύθερος  χρόνος είναι περίπου 50 λεπτά.

Αναχώρηση από τον Πόρο, και  το μεσημεριανό γεύμα θα σερβιριστεί αμέσως για τους επιβάτες που έχουν το πρώτο σερβίρισμα.. Σαλπάροντας  προς την Ύδρα, μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ήλιο στο σαλόνι του πλοίου ή να θαυμάσετε την πανοραμική θέα από ένα από τα ευρύχωρα καταστρώματα μας.

Island of Hydra Greece

Στην Ύδρα θα φτάσουμε μετά από μία ώρα και  δεκαπέντε  λεπτά περίπου, το λιμάνι της οποίας αποτέλεσε ένα ασφαλές καταφύγιο από τους πειρατές του Σαρωνικού. Θαυμάστε από τα καταστρώματα του

Aegina island Greece

σκάφους μας την αμφιθεατρικά χτισμένη πόλη, την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και τα συγκλονιστικά τοπία του νησιού, του οποίου τα παλιά παραδοσιακά πέτρινα σπίτια και αρχοντικά έχουν σταθεί σιωπηλοί μάρτυρες σε μια μακρά και πολυτάραχη ιστορία. Είναι όλα εκεί … τα μικρά στενά λιθόστρωτα δρομάκια που περιμένουν να εξερευνηθούν με τα πόδια ή με το παραδοσιακό «όχημα» του νησιού – το γαϊδουράκι . Απολαύστε μαγευτικούς περιπάτους κατά μήκος του παλιού παραλιακού δρόμου, τα κρυστάλλινα νερά, τη λαμπερή παραδοσιακή κατασκευή των καταστημάτων . Η ομορφιά της Ύδρας θα σας κατακτήσει για πάντα! Μία ώρα και τριάντα λεπτά είναι ο ελεύθερος χρόνος σας για να απολαύσετε τη μοναδική γοητεία της Ύδρας και επιστρέφοντας και πάλι στο πλοίο θα σας υποδεχτούμε με ένα θερμό καλωσόρισμα. Πίνακες με τα ονόματα  που θα καθοριστούν για το δεύτερο σερβίρισμα θα σας δώσει την ευκαιρία να γευτείτε τιςγαστρονομικές δημιουργίες του Chef μας .

Μετά το γεύμα σας, χαλαρώστε με την ορχήστρα μας και τον τραγουδιστή Garo, και διασκεδάστε με τον  Jeannot! Όπως θα πλέουμε  για την Αίγινα, ο  Απόστολος και οι χορευτές του θα σας κάνουν να χορέψετε σε ελληνικούς ρυθμούς.

Μετά από δύο ώρες ταξίδι, θα φτάσουμε στο τελευταίο λιμάνι  της κρουαζιέρας μας, στο νησί της Αίγινας, που είναι το μεγαλύτερο από τα τρία νησιά.

Εκτός από το λιμάνι του, υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες περιοχές για να ανακαλύψετε στο νησί και επομένως προτείνουμε τρεις προαιρετικές εκδρομές .

[/karma_builder_accordion_panel][karma_builder_accordion_panel panel_active=”false” title=”ΔΙΑΤΡΟΦΗ”]Περιλαμβάνεται γεύμα σε μπουφέ[/karma_builder_accordion_panel][/karma_builder_accordion][karma_builder_content_box animate=”animate_none” style=”royalblue” type=”fontawesome” title=””][/karma_builder_content_box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_message]

Χρήσιμες πληροφορίες

 

Ώρα Αναχώρησης:

Επιβίβαση 7:45 πμ

Αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά: 8:15 π.μ.

Επιστροφή στο λιμάνι του Πειραιά στις 19:00΄ περίπου

Διάρκεια: 11 ώρες (περίπου)

Λεπτομέρειες επιστροφής: Επιστροφή στην αρχική αφετηρία

Συμπεριλαμβάνονται:

  • Γεύμα
  • Άφιξη και αναχώρηση από μαρίνα Φλοίσβου
  • Όλοι οι φόροι,  και τα τέλη διεκπεραίωσης

Εξαιρέσεις:

  • Φιλοδωρήματα (προαιρετικά)
  • Τέλη εισόδων
  • Τα τρόφιμα και ποτά, εκτός εάν ορίζεται

Πρόσθετες Πληροφορίες:

  • Η επιβεβαίωση θα γίνει κατά τη στιγμή της κράτησης
  • Πρόσβαση για αναπηρική καρέκλα

[/vc_message][/vc_column][/vc_row]

Μετάβαση στο περιεχόμενο