ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΠΥΛΗ ΕΛΑΤΗ – ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΠΥΛΗ ΕΛΑΤΗ – ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ

3ΗΜΕΡΗ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ – 25/2-27/2

Καλέστε μας!

1ή ημέρα

Αναχώρηση στις 7.45 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και μέσω ΔΟΜΟΚΟΥ – ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ φθάνουμε για επίσκεψη στη ΜΟΝΗ ΚΟΡΩΝΗΣ, αμέσως μετά στην ΠΛΑΖ ΛΑΜΠΕΡΟΥ (ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ), γεύμα προαιρετικά. Η όμορφη καταπράσινη διαδρομή μας συνεχίζεται με το γύρο της λίμνης, που βρίσκεται σε υψόμετρο 750 μέτρων, έχει έκταση περίπου 25.000 στρεμμάτων, μήκος 14 χλμ., πλάτος 4 χλμ. και βάθος περίπου 65 μέτρα, ενώ το φράγμα, όπου θα έχουμε και μικρή στάση, έχει μήκος 220 μ. και ύψος 83 μ. Με μία ακόμη στάση στα ΚΑΛΥΒΙΑ ΠΕΖΟΥΛΑΣ, ολοκληρώνεται μία ξεχωριστή διαδρομή, που μας οδηγεί στο βόρειο τμήμα της λίμνης και από εκεί μέσω ΤΡΙΚΑΛΩΝ, θα τακτοποιηθούμε αργα το  στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτερεύση.

2ή ημέρα

Πρωινό και επίσκεψη στους ιερούς βράχους των ΜΕΤΕΩΡΩΝ για να επισκεφθούμε τις Ιερές Μονές, ΒΑΡΛΑΑΜ και ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ.Στην συνέχεια θα ανηφορίσουμε  στα ορεινά χωριά των Τρικάλων, ΠΥΛΗ, ΕΛΑΤΗ, Γεύμα προαιρετικά στην ελατοσκέπαστη ΕΛΑΤΗ, που θυμίζει ελβετικό τοπίο, αφού είναι χτισμένη αμφιθεατρικά μέσα σε δάσος από έλατα σε υψόμετρο 920 μέτρων στο όρος Κόζιακας. Επιστροφή το απόγευμα στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ για παρακολούθηση των εκδηλώσεων που οργανώνει ο τοπικός Δήμος, με το κάψιμο του Καρνάβαλου. Δείπνο, διασκέδαση, διανυκτέρευση.

3ή ημέρα

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ, για να γιορτάσουμε τα κούλουμα και να γευματίσουμε προαιρετικά. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση σε καφέ της εθνικής οδού ΛΑΜΙΑΣ – ΑΘΗΝΑΣ, άφιξη βράδυ.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 3*

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή – 2 διανυκτερεύσεις – σε ξενοδοχείο 3* στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ.
  • 2 πρωινά.
  • 2 δείπνα.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α.

110

Το άτομο

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ

0