Μπουμπούνες & Χάσκαρη στην Καστοριά

Μπουμπούνες & Χάσκαρη στην Καστοριά

Early Booking έως 10/2! Αναχώρηση 25/2.

ΓΡΕΒΕΝΑ – ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ – ΜΙΚΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ – ΛΙΜΝΑΙΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

Καλέστε μας!

1ή ημέρα

Αναχώρηση στις 7.30 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, μικρή στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ. Ακολούθως μέσω Δομοκού – Καρδίτσας – Τρικάλων, φθάνουμε στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Στάση, γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για ΚΑΣΤΟΡΙΑ με μικρό ενδιάμεσο σταθμό στην πόλη των ΓΡΕΒΕΝΩΝ. ‘Αφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και περίπατοι γνωριμίας στην πόλη με τα αμφιθεατρικά χτισμένα αρχοντικά της και τα γνωστά γουναράδικα. Το βράδυ εορταστικό αποκριάτικο δείπνο και διασκέδαση σε ταβέρνα της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτερεύση.

2ή ημέρα

Πρωινό και μία όμορφη εκδρομή ξεκινάει. Θα επισκεφθούμε τα γραφικά τοπία των ΠΡΕΣΠΩΝ. Ξεκινάμε με τον ΑΓΙΟ ΓΕΡΜΑΝΟ, με τον ομώνυμο ναό με τις υπέροχες τοιχογραφίες. Στη συνέχεια, θα γνωρίσουμε μέσω της νέας πλωτής γέφυρας το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ, στη ΜΙΚΡΗ ΠΡΕΣΠΑ όπου κατοικούν σπάνια πουλιά και τέλος θα φθάσουμε στο τελευταίο ακριτικό χωριό, στους ΨΑΡΑΔΕΣ, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Το βράδυ περπατώντας στην πόλη θα απολαύσουμε το τοπικό έθιμο “μπουμπούνες” και “χάσκαρη”, δείπνο, διανυκτέρευση

3ή ημέρα

Πρωινό, επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ τη ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ, καθώς επίσης και στο ΛΙΜΝΑΙΟ ΟΙΚΙΣΜΟ. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, μέσω ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, προαιρετικό γεύμα και ακολούθως περνώντας από την πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ και της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ μέσω ΔΟΜΟΚΟΥ – ΛΑΜΙΑΣ με μικρή ενδιάμεση στάση στην περιοχή, θα καταλήξουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή – 2 διανυκτερεύσεις – στο ξενοδοχείο EUROPA 4* της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.
  • 2 πρωινά.
  • 2 δείπνα το ένα εορταστικό.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α.

145

Το άτομο

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ

0