Βουδαπέστη – Βιέννη – Βελιγράδι

6 Φεβρουαρίου 2017
MTadmin

Βουδαπέστη – Βιέννη – Βελιγράδι, 6 ημέρες

Αναχωρήσεις 25/2, 25/3. 275€ κατ’άτομο.

Τηλ. επικοινωνίας : 2104100020

Καλέστε μας!

[smartslider3 slider=”2″]
[karma_builder_accordion animate=”animate_none” gradient_top=”#ffffff” title_color=”#666666″][karma_builder_accordion_panel panel_active=”false” title=”1ή ημέρα, ΑΘΗΝΑ – ΝΙΣ:“] Aναχώρηση στις 6.30 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, στάσεις στην περιοχή της Λαμίας και της Λάρισας και μέσω της ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΤΕΜΠΩΝ για το συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και συνεχίζουμε το ταξίδι μας για τη ΣΕΡΒΙΑ και την περιοχή ΝΙΣ, για δείπνο και διανυκτέρευση.

[/karma_builder_accordion_panel][karma_builder_accordion_panel panel_active=”false” title=”2Η ΗΜΕΡΑ, ΝΙΣ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ“]Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Η διαδρομή μας έξω από την πρωτεύουσα της ΣΕΡΒΙΑΣ, το ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, μας οδηγεί στην πόλη του ROZKE στα σύνορα της ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και συνεχίζουμε για το ΠΑΡΙΣΙ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, την πανέμορφη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ, που μας καλωσορίζει και μας προσκαλεί να τη γνωρίσουμε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

[/karma_builder_accordion_panel][karma_builder_accordion_panel panel_active=”false” title=”33Η ΗΜΕΡΑ, ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)“]

Μετά το πρωινό περιήγηση – ξενάγηση στο «Μαργαριτάρι του Δούναβη». Θα αρχίσουμε την ξενάγηση μας από την ΠΕΣΤΗ. Θα ξεκινήσουμε από την ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ, στολισμένη με υπέροχα αγάλματα και θα συνεχίσουμε την περιήγηση μας με τη λεωφόρο ΑΝΤΡΑΣΣΥ, για να δούμε την Όπερα, το Κοινοβούλιο για να διασχίσουμε στη συνέχεια μια από τις πιο αριστοτεχνικές γέφυρες του Δούναβη, τη γέφυρα των Αλυσίδων και να βρεθούμε στη ΒΟΥΔΑ για να επισκεφθούμε τον ΠΥΡΓΟ των ΨΑΡΑΔΩΝ, τη θαυμαστή εκκλησία του ΜΑΤΙΑ, όπου στέφονταν οι βασιλιάδες και να απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει στην πόλη με τις πολλές και επιβλητικές γέφυρες και το ολόδροσο νησάκι της Μαργαρίτας στη μέση του Δούναβη, ο λόφος του ΓΚΕΛΕΡΤ. Γεύμα και στον ελεύθερο χρόνο που θα ακολουθήσει, μπορείτε να περπατήσετε στον εμπορικό δρόμο VACI, να δοκιμάσετε τοπικά γλυκίσματα και να χαλαρώσετε στα φημισμένα καφέ GERBRAEUD & NEW YORK. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά και κρασί. Διανυκτέρευση.

[/karma_builder_accordion_panel][karma_builder_accordion_panel panel_active=”false” title=”4Η ΗΜΕΡΑ, ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ“]Πρωινό και ημέρα ελεύθερη να ολοκληρώσετε τη γνωριμία με την πόλη και τα αξιοθέατα, ή εναλλακτικά να ακολουθήσετε την πρόταση μας για ημερήσια εκδρομή στην πρωτεύουσα της Αυστρίας, τη ΒΙΕΝΝΗ. Πολύ νωρίς θα φθάσουμε στην πόλη του ΣΤΡΑΟΥΣ και θα έχουμε την ευκαιρία στην περιήγηση μας, να δούμε τα κτίρια της Δακτυλίου Λεωφόρου (RING), την κρατική ΟΠΕΡΑ, τα ΜΟΥΣΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και ΙΣΤΟΡΙΑΣ της ΤΕΧΝΗΣ, τους ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥΣ και ΛΑΪΚΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ, το ΠΑΛΑΤΙ ΧΟΦΜΠΟΥΡΓΚ, το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ καθώς και το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Ακολουθεί η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΒΑΡΤΣΕΝΜΠΕΡΓΚ με το ομώνυμο άγαλμα, ο γοτθικού ρυθμού ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, για να καταλήξουμε στο σπουδαιότερο παλάτι της ΒΙΕΝΝΗΣ, το ΣΕΝΜΠΡΟΥΝ, εσωτερική επίσκεψη των σαράντα σπουδαιότερων διαμερισμάτων. Επιστροφή νωρίς το βράδυ στη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ, δείπνο, διανυκτέρευση.

[/karma_builder_accordion_panel][karma_builder_accordion_panel panel_active=”false” title=”5Η ΗΜΕΡΑ, ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΙΣ“]Mετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε μέσω της γνωστής διαδρομής με μικρή στάση – επίσκεψη στην πρωτεύουσα της Σερβίας το ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, για την περιοχή της πόλης ΝΙΣ. ‘Αφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

[/karma_builder_accordion_panel][karma_builder_accordion_panel panel_active=”false” title=”6Η ΗΜΕΡΑ, ΝΙΣ – ΑΘΗΝΑ“]Μετά το πρωινό αφήνουμε τη ΣΕΡΒΙΑ με προορισμό το συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και συνεχίζουμε το ταξίδι μας για την ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις στη διαδρομή, άφιξη το βράδυ.[/karma_builder_accordion_panel][/karma_builder_accordion][karma_builder_content_box animate=”animate_none” style=”royalblue” type=”fontawesome” title=””]

[/karma_builder_content_box]

[karma_builder_pricing_box animate=”animate_none” style=”style-2″ color=”bluegrey” button_color=”buoyred” price=”275″ currency=”€” plan=”Ξενοδοχείο 4*” term=”Το άτομο” button_label=”ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ” button_size=”small” url=”url:http%3A%2F%2Fwww.maksatravel.com%2F%25ce%25b5%25cf%2580%25ce%25b9%25ce%25ba%25ce%25bf%25ce%25b9%25ce%25bd%25cf%2589%25ce%25bd%25ce%25af%25ce%25b1%2F||”]

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* ( ΝΙΣ 3* – 4*).
  • 5 πρωινά.
  • 1 γεύμα.
  • 4 δείπνα.
  • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

 

[/karma_builder_pricing_box]

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παιδιά έως 12 ετών, δικαιούνται έκπτωση 10% εφόσον διαμένουν σε τρίκλινο δωμάτιο με 2 ενήλικες

Μετάβαση στο περιεχόμενο