Πάσχα στην Κέρκυρα – Πάσχα στην Ελλάδα

13 Μαρτίου 2017
MTadmin

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Πρόγραμμα

1η ΗΜΕΡΑ

Μ. Πέμπτη: Αθήνα – Παλαιοκαστρίτσα

 Πρωινή αναχώρηση για Ρίο-Αντίρριο, πέρασμα από τη γέφυρα και συνέχεια για Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Paleo ArtNouveau Hotel 4* στην Παλαιοκαστρίτσα. Δείπνο.
2η ΗΜΕΡΑ

Μ. Παρασκευή: Παλαιοκαστρίτσα – Κασσιόπη – Επιτάφιος στην πόλη

 Πρωινό και αναχώρηση για γνωριμία με την Παλαιοκαστρίτσα, έναν πραγματικό «επίγειο παράδεισο», με τη Μονή Ζωοδόχου Πηγής να ξεπροβάλλει ψηλά στους βράχους. Στη συνέχεια και ακολουθώντας μια όμορφη διαδρομή φθάνουμε στην Κασσιόπη, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο γραφικό λιμανάκι της, για να απολαύσουμε τον καφέ μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, γεύμα και μεταφορά στην πόλη για την παρακολούθηση της λιτανείας του Επιταφίου, όπου η ατμόσφαιρα γίνεται περισσότερο κατανυκτική από τις μπάντες και τη συνάντηση των Επιταφίων στην Σπιανάδα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
3η ΗΜΕΡΑ

Μ. Σάββατο: Σπάσιμο κανατιών – Αχίλλειο – Μπενίτσες

Πρωινό και αναχώρηση για τη λιτανεία του Σκηνώματος του Αγίου Σπυρίδωνα, συνοδευόμενη από τις μπάντες και τους πιστούς, από την εκκλησία μέχρι το Φρούριο. Η κορυφαία στιγμή έρχεται γύρω στις 11:00, οπότε λαμβάνει χώρα το έθιμο του σπασίματος των κανατιών! Από κάθε γωνιά της πόλης ακούγεται ο ήχος από τα κανάτια που σπάνε οι ντόπιοι, οι καμπάνες ηχούν, οι μπάντες παιανίζουν χαρμόσυνα εμβατήρια. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο Αχίλλειο (θερινή κατοικία της πριγκίπισσας Σίσσυς), όπου θα δούμε τους εξαιρετικούς πίνακες, καθώς και τα εκθέματα του μουσείου. Μετάβαση στις Μπενίτσες, που βρίσκονται στα νότια του νησιού, για να θαυμάσουμε το Μουσείο Θαλάσσης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης ακολουθίας -Αναστάσιμο δείπνο.

4η ΗΜΕΡΑ

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα – Κανόνι – Ποντικονήσι

 Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να χαρείτε τις ανέσεις του ξενοδοχείου κατά το ψήσιμο του οβελία, όπως προστάζει η παράδοση, απολαμβάνοντας ουζάκι με μεζεδάκι. Ακολουθεί Πασχαλινό γεύμα με χορό και τον οβελία να «πρωταγωνιστεί», μαζί με αρκετά άλλα εδέσματα. Το απόγευμα επίσκεψη στο Κανόνι με το Ποντικονήσι και τη Μονή Βλαχερνών, για να καταλήξουμε στην Εσπιανάδα για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
5η ΗΜΕΡΑ

Δευτέρα Πάσχα: Κέρκυρα – Αθήνα

Πρωινό και μεταφορά στο λιμάνι, όπου θα επιβιβαστούμε στο φέρι-μποτ για Ηγουμενίτσα και πορεία επιστροφής στην Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις.

 Πάσχα στην Κέρκυρα –  Paleo Artnouveau Hotel 4*

 Παροχές

 

  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται µε πολυτελές κλιµατιζόµενο πούλµαν της εταιρείας Panolympia
  • Διαµονή στο ξενοδοχείο Paleo Artnouveau Hotel 4* στην Παλαιοκαστρίτσα
  • Εισιτήρια πλοίου Κέρκυρα – Ηγουµενίτσα – Κέρκυρα
  • Ηµιδιατροφή καθηµερινά
  • Αναστάσιµο δείπνο & Πασχαλινό γεύµα στη θέση της ηµιδιατροφής
  • Λαµπάδα για την Ανάσταση
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαµβάνονται:

  • Η είσοδος σε µουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραµµα

Πληροφορίες

ΏΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 05:15

Πατήστε εδώ για την αεροπορική εκρομή “Πάσχα στην Κέρκυρα”

[raw][contact-form subject=”ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ” to=”k.panagopoulos@maksatravel.com”] [contact-field label=”Ονοματεπώνυμο” type=”name” required=”true” /] [contact-field label=”Τηλέφωνο Επικοινωνίας” type=”text” /] [contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /] [contact-field label=”ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ:” type=”textarea” required=”true” /] [/contact-form][/raw]


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_facebook][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_googleplus][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”10″ grid_id=”vc_gid:1496825308945-d509faf6-5387-7″ taxonomies=”40″][/vc_column][/vc_row]

Μετάβαση στο περιεχόμενο