Πάσχα στην Πάτμο – Το νησί της Αποκάλυψης – Πάσχα στην Ελλάδα

13 Μαρτίου 2017
MTadmin

 Πάσχα στην Πάτμο – Το νησί της Αποκάλυψης

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 12/4

Μοναδική τελετή του Νιπτήρος τη Μ. Πέμπτη!

Μ. Τετάρτη: Πειραιάς – Πάτμος

Συνάντηση στο λιμάνι του Πειραιά και απόπλους για την Πάτμο. Άφιξη αργά το βράδυ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Skala Hotel 3*, ξεκούραση.

Μ. Πέμπτη: Χώρα (Τελετή Νιπτήρος) – 12 Ευαγγέλια στο Σπήλαιο της Αποκάλυψης

Πρωινό και μεταφορά στη Χώρα για την τελετή του Νιπτήρος, που πραγματοποιείται μόνο στην Πάτμο και στα Ιεροσόλυμα. Επιστροφή στη Σκάλα. Γεύμα (προαιρετικό) σε εστιατόριο κοντά στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το βράδυ μεταφορά στο Σπήλαιο της Αποκάλυψης, για να παρακολουθήσουμε τη λειτουργία των 12 Ευαγγελίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Μ. Παρασκευή: Χώρα – Μονή Ζωοδόχου Πηγής – Μονή Ευαγγελισμού

Πρωινό και αναχώρηση για το καστρομονάστηρο του Ιωάννου Θεολόγου. Θα δούμε το Μουσείο με τις Βυζαντινές εικόνες, ιερά κειμήλια, λείψανα αγίων, το ιδρυτικό χρυσόβουλο της Μονής κ.ά. Συνεχίζουμε για τη Μονή Ζωοδόχου Πηγής. Περιήγηση στο Μεσαιωνικό κομμάτι της Χώρας, το Λαογραφικό Μουσείο και το Αρχοντικό του Σημαντήρη. Στη συνέχεια αναχώρηση για τη Μονή Ευαγγελισμού, όπου θα παρακολουθήσουμε την Αποκαθήλωση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ μετάβαση στη Σκάλα, όπου θα δούμε τους 2 Επιτάφιους να συναντώνται στο λιμάνι για την περιφορά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Μ. Σάββατο: Σκάλα – (προαιρετικά Λειψοί) – Μονή Ι. Θεολόγου

Πρωινό και αν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες θα πραγματοποιηθεί προαιρετική εκδρομή με καραβάκι στους Λειψούς. Προσκύνημα στην Παναγιά του Χάρου, όπου στην εικόνα η Παναγία δεν εμφανίζεται να κρατά το θείο βρέφος, αλλά τον Εσταυρωμένο Χριστό. Επιστροφή στη Σκάλα και το βράδυ μεταφορά για την Ανάσταση στη Μονή Ι. Θεολόγου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Σκάλα – Χώρα

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος. Ακολουθεί Πασχαλινό γεύμα με μουσική σε παραδοσιακό χωριό. Το απόγευμα μετάβαση στη Χώρα, όπου τελείται o Εσπερινός της Αγάπης στο Μοναστήρι του Ιωάννου Θεολόγου. Το απόγευμα θα συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις του Δήμου στη Σκάλα (γλέντι με παραδοσιακούς χορούς).

Δευτέρα Πάσχα: Πάτμος – Λάμπη – Κάμπος – Πειραιάς

Πρωινό και αναχώρηση για τη βόρεια πλευρά του νησιού, όπου θα δούμε τον Όρμο της Λάμπης με τα πολύχρωμα βότσαλα. Στη συνέχεια θα γευματίσουμε στον Κάμπο, την πιο γραφική παραλία του νησιού. Επιστρέφουμε στη Σκάλα, απ’ όπου θα επιβιβασθούμε στο πλοίο και θα αναχωρήσουμε για Πειραιά.

ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ:

12/4 ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΠΑΤΜΟΣ «SUPERFAST XII» 19:OO – 03:15

17/4 ΠΑΤΜΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ «SUPERFAST XII» 13:05 – 20:20

Πάσχα στην Πάτμο – Skala Hotel 3*

Τιμές & Παροχές

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΛΟΙΟ, ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ + ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΔΕΙΠΝΟ + ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

3o ΑΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ

12/4

Επιβάρυνση για 2κλινη εσωτερική καμπίνα 37,5 € το άτομο ανά διαδρομή
Μοναδική τελετή του Νιπτήρος τη Μ. Πέμπτη!

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_message]Περιλαμβάνονται:

 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε οικονομική θέση
 • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με κλιματιζόμενο πούλμαν
 • Διαμονή στο ξενοδοχείο Skala Hotel 3*
 • Πρωινό καθημερινά
 • Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική σε τοπικό παραδοσιακό εστιατόριο
 • Λαμπάδα για την Ανάσταση
 • Αρχηγός/συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
 • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
 • Τα εισιτήρια για τους Λειψούς

[/vc_message][/vc_column][/vc_row]

[raw][contact-form subject=”ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ” to=”k.panagopoulos@maksatravel.com”] [contact-field label=”Ονοματεπώνυμο” type=”name” required=”true” /] [contact-field label=”Τηλέφωνο Επικοινωνίας” type=”text” /] [contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /] [contact-field label=”ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ:” type=”textarea” required=”true” /] [/contact-form][/raw]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_facebook][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_googleplus][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”10″ grid_id=”vc_gid:1489403990216-c8c93c93-6ba0-2″ taxonomies=”40″][/vc_column][/vc_row]

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο